David mot Goliat

I ett hörn av köpcentrats stora parkering har de i många år, på nåder, fått husera. Skejtarna, som med enkla medel, frivilliga insatser och slit skapat en egen oas i utkanten av staden. De har försökte sätta sin egen prägel men hela tiden har handelsstaden och köpsugna norrmän naggat deras tillvaro i kanten. Deras köpkraft räcker inte till. Den nya skateparken ligger i dvala under snö för tillfället, men i vår fortsätter de avancerade gjutarbetena och hoppet finns om att några av dessa ungdomar blir kvar i västkustens avkrok, Strömstad.


Strömstad – 17 december 2021

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: