Ömsom snö och tö 1(4)

LEVANDE VATTEN 2022:1

Is som bäddar in, gör barn upprymda, lugnar andra eller bara ger en hisnande känsla.


Södra hamnen och Strömsvattnet, Strömstad – december 2021

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

7 reaktioner till “Ömsom snö och tö 1(4)

  1. Den minimalistiska bilden med stenarna och fördjupningen i isen kan jag titta länge på, så isande vacker. Och den kvarlämnade båten i den tomma raden, och shoppingvagnen i fjärran och stråken i den svarta isen. För att inte glömma den ensamma måsen på den pastellgyllene isen. Melankolisk skönhet.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: