ART #5

ÅTER VÄXT

Oddsen dåliga,
nedärvt tåliga

Tålmodig väntan,
full av förväntan

Ekvationen klar,
inväntar svar

Knoppar, Rogen – februari 2022

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

2 reaktioner till “ART #5

    1. En långsam genetisk anpassning till ett kallt klimat, som inte är så kallt längre. Så om fjällbjörken söker sig längre upp på fjället vad sker då med de som finns på mycket lägre höjd. I Abisko och på andra platser har man långtidsstuderat klimateffekterna och förra året var stora delar av lövmassan brun pga insektsangrepp bland annat. Kunde ses över stora ytor även i Stora Sjöfallets nationalpark.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: