Dag 56

21 april 2022

Snart diskuteras krigets gränser, inte begränsningar eller gränsen för hur lågt man kan sjunka för att bevara sin makt. Inte heller var gränsen går för offrandet eller omvärldens verkliga ögonöppnande. Nej, den fysiska landgränsen för den framtida så kallade freden blir nästa fas i kriget. Målet i Putins ögon, besvikelsens vallgrav i försvarens ögon. En djup svart linje som snart kommer att likna en massgrav över mänsklighetens rädsla.

En rädsla som tar sig olika uttryck. På ett år svänger alla politiker och gör som den fege alltid gjort, gömmer sig bakom ryggen på den som är störst och till synes starkast. Utan att inse att det också blir en kapitulation i form av underkastelse, en egen bestämmanderätt som genast kommer på skam. Stor blir större och världen rustar vidare, ökad BNP och tillväxt för att tillverka vapen och rädda klimatet. Ekvationen ser konstig ut…..

Om tårar kunde urholka stenansiket

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: