Mini mus

Väntan kan bli lång på att nåt skall hända i en rabatt av blommande daggkåpor. Fjärilar och bin tycker inte pollenproduktionen kommit igång tillräckligt här. Då, ramlar den ner, minimusen. Verkar lite stel och livlös så jag hjälper den till livets vederkvickande källa. Vips, i nästa sekund var den försvunnen, lika överraskad som jag själv.


Trädgård, Strömstad – 29 maj 2022

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

2 reaktioner till “Mini mus

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: