Synsätt

Sättet vi ser på varandra är olika, ömmande eller kanske dömande. Hur vi ser på naturen verkar däremot vara klart. En samstämmig kör vill att vi skall kunna leva i samklang med alla varelser. I verkligheten så bryr vi oss inte, krasst uttryckt. Naturen skall först och främst tjäna oss utan krav. Hur andra arter och växter ser på oss vet vi inte, kanske bäst så. Annars skulle de nog ge oss ett väldigt dåligt samvete med diagnos djup depression, oförmögna att ta vara på oss själva och förvalta planeten Jorden.


Tvåvinge 2 mm, trädgård Strömstad – 29 maj 2022

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: