Hundrunda #5

I väntan på vårflod

Löv på glid

Fotnot.

Med hundrunda avses en återkommande morgonrunda, huvudsakligen i stadsmiljö, med två svartvita holländare, ras Stabijhoun vid namn Vilja och Dotti, vanligtvis med en gammal men lätt Canon Eos M5 och zoom 18-150 över axeln. Föredrar att fota kvadratiskt och monokromt direkt i kameran. Viss efterbehandling sker i det ljusa mörkrummet med gratisprogrammet GIMP. Så då vet ni det.

Bild 1 – Islandskap


Strömsdalen, Strömstad – 7 mars 2023

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: