Bara några måsar och en gås

LUGNT I VIKEN

Ingen fågelinvasion denna soliga kväll förutom ett sextiotal måsar som underhöll mig med sina diskussioner, så pass högljudda att skogens fåglar bakom mig blev svåra att identifiera. Några taltrastar och bofinkar, tillsammans med en hetsig rödhake gjorde dock sitt för att försöka överrösta de tidvis skräniga skrattmåsarna. Fiskmåsarna verkade mer fokuserade på att hitta något ätbart i lerans många gölar. Inte ens en förbipasserande lågflygande grågås fick någon att lyfta på huvudet. Men när solen sänkte sig, sänkte sig också lugnet över viken och tättingarna fick chansen att söka en maka med sina serenader.


Nöddökilen, Strömstad – 7 april 2023

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: