Natursymbolik 3

Jag funderar vidare. Begreppet bildspråk används lite här och där, ibland lite slösaktigt kanske. Att bilden bokstavligt skulle ha ett eget språk i sig känns lite ambitiöst i överkant. Ordstävet att bilden säger mer än tusen ord kan ibland vara i underkant istället. Bilden säger något till alla som betraktar den, på ett språk som bara den enskilda betraktaren kan tolka. Så skönt, då det finns så många talade språk här på vår jord.

Adoption

Rogens naturreservat, Härjedalen 2020-09-10

Detta är ingen så kallad utmaning i bloggvärlden, men alla som känner igen sig och vill, får gärna göra sin egen reflektion. Hur vi ser på bilden, dess innehåll, betydelse eller funktion är oftast väldigt personligt färgad utifrån var och ens bakgrund och livsfilosofi.

Jag noterar enbart plats och tid för fotograferingen, motivet är underordnat. Ni är alla hjärtligt välkomna in i den symboliska bildvärlden.

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

En tanke på “Natursymbolik 3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: