Månljus

Fullmånen vill bara fram, trycker sig genom slöjmoln. Så långt borta, men vill ändå närmare. Kalla kårar kryper på en del ryggar, andra ser ett ljus i oktobermörkret. Den gamla lönnens innandöme lever upp i månljuset. Skuggor spelar ett spratt med vår fantasi. Fåglar ruvar bland höstblad, fladdermöss lurar bakom grenar och, visst döljer det sig inte en jättespindel bakom en stam. Möjligt kanske på södra halvklotet. Vi kan lugnt dra oss tillbaka, in i stugvärmens trygghet och drömma oss bort till andra världar…….

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

6 reaktioner till “Månljus

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: