Rörlig fotograf

Solen hade gått ner i väster för en timme sedan. Skogen var mörk längs med den breda leden mot parkeringen. Tyst, men överallt såg man skuggor som rörde sig när man försökte fokusera blicken. Det sista skymningsljuset skymta mellan träden när gläntan närmade sig. Långa slutartider medan jag tog långa snabba kliv resulterade i en surrealistisk återgivning av det jag tyckte mig uppleva under de sista minuterna av ljus denna klara dag.

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: