Bergfast

Fast berg under fötterna kan vara skönt när man trampat runt i skog, mosse och buskage utan att se var man har sina fötter ibland. Det är inte bara stabilt i nuet utan känns tryggt att återkomma till. Årmiljonerna har gnuggat lite på ytan, isen har skrapat och rynkor har skapats, men innehållet är detsamma. Bergarternas vackra färger kamoufleras lite diskret av lav, endast brottytor lyser klart blanka i det reflekterande ljuset i skuggorna. Berget vilar och bidar sin tid långsamt, bara vi inte har för bråttom mellan punkt A och B på makadamfyllda motorvägsmattor.

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: