Spår kors och tvärs

Vill bara göra en sak klar, jag har inget emot cyklar, snarare tvärtom. Önskar att båda jag och många fler nyttjade cykeln oftare, helst året runt. För miljön inombords och runt oss. Men jag kan inte riktigt förstå varför man måste cykla överallt och framförallt i skogen. Räcker det inte med att skogsskördarna kör sönder gamla upptrampade stigar. Är det verkligen maximerad naturupplevelse att försöka cykla där det knappt går, på mossklädda berghällar eller i ingångna viltspår. Ja, bara en enkel fråga…….

Älgspår

  • Bild 1 – Bullareskogen, 2020-12-31
  • Bild 2 – Bullareskogen, 2021-03-02

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: