Kvällsmys

Första mars, får hädanefter bli det officiella datumet för vårens ankomst. Inte för att jag viker ner mig för klimateffekterna och accepterar rådande förhållanden. Nä, helt enkelt för att årets första tranor kom en dag tidigare än ifjol till mitt kvällsmys efter solens nedgång. Nästan mörkt när de anlände för natten efter att ha tillbringat kvällen längre bort på strandängen. Tystlåtet par, som efter lite kontroll av platsen, vandrade ut i mörkret till bäckens utlopp, drack lite och ställde sig sedan vid bäcken tätt ihop.

Tranor, Nöddökilen Strömstad – 2021-03-01

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: