Vårvinter i Rogen 2

Kall klar natt

Jag väljer min vår. En vår där man kan se förändringen från en timme till en annan. Från tidig morgon till sen eftermiddag. Från nästan frostsprängda kvistar till sprängfärdiga knoppar. Från -20 grader C till +5 på endast sex timmar. Orrar som bubblande spelar på myrar runt hela sjön. Samtidigt som några nyligen anlända bofinkar harklar sig försiktigt i talldungarna och stämmer upp en duokör. Snö så vit att den bländar konstant oavsett sol eller inte. Vårvinter där man kan få allt samtidigt under en vecka. Det vill jag ha kvar.

Samtliga foton Rogens naturreservat – 11 april 2021

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

4 reaktioner till “Vårvinter i Rogen 2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: