Vårvinter i Rogen 7

Ett fjäll, en kontur, en känsla

Fjället Brattriet (Praahtrije), en alltid närvarande fast punkt runt Fjällvattnets stugby i Rogens naturreservat. Ett blickfång som ger en viss trygghet var man än befinner sig, men också en längtan att komma dit och få ett annat perspektiv på landskapet, utan att fuska med en drönare i luften. Från tidig morgon till sen kväll förändras dess skepnad, från dag till dag och under olika årstider – magiskt helt enkelt!

Samtliga foton Rogens naturreservat – 11-16 april 2021

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

En tanke på “Vårvinter i Rogen 7

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: