Trädspråk

TECKEN I SKYN

De unga träden sträcker vetgirigt ut sina grenar, ser ut att vilja omfamna allt runt omkring sig snarare än att konkurrera om plats med sina grannar. Olika strategier för växa upp och nå framgång. Ett nödvändigt sidoskott ibland, inte så vackert i vissa ögon. Kommer kanske att tänja lite på tomtgränsen, skava på någon annans bark eller omfamna sin artfrände. Inget kiv eller högljutt bråkande, mest samförstånd eller bara acceptans. De sköter sig bäst själva, trots den ungdomliga yran.

Unga träd, Hällekind Strömstad – 28 april 2021

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

2 reaktioner till “Trädspråk

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: