Den grå massan

SPRETIGT LIV

Den grå och anspråkslöst beiga lövmassan knastrar under kängorna. Torr, urlakad och passé. Kisar man lite med ögonen i makronivå lyser det upp här och var. Ser inte mycket ut för dagen, ett spretigt liv av blomlösa växter tränger fram beredda på att ta över och förvalta lövtäckets självuppoffrande epok. Nästa generation är här och sen kommer nästa, nästa igen och …….

Den nya generationen, Hällekind Strömstad – 28-29 april 2021

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

3 reaktioner till “Den grå massan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: