Massutrotning

KÄNSLOFYLLDA LÖV

Löven blänger tillbaka, tycks utrycka en besvikelse över för lite uppskattning av ett väl utfört arbete sedan fällningen i höstas. Inte ens de som tappert hänger kvar i träden, trotsande friska vårvindar, får några applåder. Detta trots att de in i det sista försöker skydda årets gröna nykomlingar. Så, stäm upp ett HURRA! för löven och dess moder nästa gång vårkänslorna svallar över. Vem vet, kanske det går en susning genom skogen.

Känslostarka löv, Hällekind Strömstad – 28-29 april 2021

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

2 reaktioner till “Massutrotning

  1. Jomen nog hyllas de lite då och då av oss som fotograferar. Jag tycker om torra löv som inte seglat ner på marken, utan står och lyser i solen i träden. Men den gångna vintern fanns det inga, alla hade nog blåst av i stormarna. Och så de som kommer med i bild när vi ligger och hyllar vårnyheterna. Fin svartvit serie!

    Gilla

    1. Tack, kul att mixtra lite ibland. Släppa taget om stativ och bara dyka ner i prasslet. Önskar fler, även fotografer, kunde kröka mer rygg och åskådliggöra det de flesta mest ser som skräp och trampar på.

      Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: