Mitt i spenaten 2(4)

Grönt är skönt, ja till och med behagligt lugnande. Man vill se gräset skena iväg, sträva uppåt och bara ta för sig ohämmat av sommarens livsutrymme. Nästan varje strå rymmer en och annan fripassagerare som vill känna på samma sätt. Komma högre upp och få den där hisnande känslan när stråna svingar sig mot varandra. Det är värt den lilla mödan att böja sig ner och få rätt perspektiv, trotsa fästingarnas bakhåll och bara andas in det gröna livselexiret.

Bilder från en skogsväg vid Strömsvattnet, Strömstad – 2021-05-28

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: