Fritt förfall #3

När fastighetsägaren ser sin chans att tjäna några kronor i väntan på rivning, så har han inga skrupler. Lite förvaring av båtar med reparationer, upplag för uttjänta bildäck och diverse obestämda vätskor, då kan man väl ändå inte behöva en massa tillstånd och kontroller. Jag menar, vilken skada kan ett oljefat utomhus göra.

Vilka som nyfiket rör sig kring och även i den öppna byggnaden, förutom en smått upprörd fotograf, har ingen koll på. Vare sig kommun, fastighetsägare eller eventuellt kvarvarande hyresgäster. Det måste väl ändå vara var och ens ansvar, föräldrar skall ju se efter sina barn.

När detta publiceras ligger det samtidigt ett mejl hos kommunens miljökontor. Återstår att se reaktionen på några av de bilder som publicerats här på bloggen och bifogats mejlet. Åtgärden från kommunens sida måste bli ett rivningsföreläggande. Spännande fortsättning följer kanske efter sommaren.

Den sedan mer än 30 år nedlagda Electroluxfabriken i Strömstad – 2021-06-21

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

En tanke på “Fritt förfall #3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: