Stilleben #2

Jag tog mig den stora friheten att möblera om i moder natur, ingen parkvakt i närheten, endast badglada semesterfirare på andra sidan halvön. En sten fick följa med mig på kortare vandringar och se lite annat än sina gelikar på stranden. Jag tror det uppskattades, fick i alla fall inga klagomål efter utflykten, när jag återbördade ”spättan”, som hon fick heta under vår korta bekantskap.

P.S. På bild 1 studerar spättan fröken strandaster.


Samtliga bilder från Kockholmen, Kosterhavets nationalpark – 2021-07-19

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

2 reaktioner till “Stilleben #2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: