Stilleben #3

Gjorde upptäckten att jag var förföljd. Vart jag än begav mig så kontrollerade varelsen alla mina rörelser. Varje gång jag sneglade åt hans håll, blev han stel som en pinne och hukade sig, men med huvudet fortfarande på skaft. Sa inte ett ljud, men gjorde det ändå klart för mig att det var hans territorium och att jag burit hand på en av hans vänner, spättan ni minns. Lovade att inte upprepa mitt infall och inte stöka till det fler gånger.


Samtliga bilder från Kockholmen, Kosterhavets nationalpark – 2021-07-19

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

11 reaktioner till “Stilleben #3

  1. Det var bra att det fanns en väktare som iakttar en tokig fotograf som dessutom möblerar om i naturen.
    Gillar den här serien mycket och dina små berättelser därtill. Inspirerande!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: