Möten i urskogen 1

FACES IN MY WAY

Möt några av urskogens beskyddare som ödmjukt tagit emot mig i deras värld och gett mig ett ömsesidigt förtroende att gestalta deras väsen och hem. Tackar dem innerligt, hoppas att bilderna blivit rättvisa och att de kan känna sig trygga i framtiden.


Rogens naturreservat, Härjedalen – 24 september 2021

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

7 reaktioner till “Möten i urskogen 1

  1. Att få möta skogens innevånare på det här sättet är något vi verkar ha gemensamt … jag känner mig aldrig ensam, men ständigt betraktad under mina skogspromenader … så visst finns de där.

    Gilla

  2. roliga bilder man kan se andra saker med men i stort sett såg jag samma, den första bilden ett tattlevande djur men stora ögon och öron andra bilden en säl i vattnet tredje mer halloween tema förvridet ansikte

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: