Möten i urskogen 3

FACES IN MY WAY

Möt de sista av urskogens beskyddare som ödmjukt tog emot mig i deras värld och gav mig ett ömsesidigt förtroende att gestalta deras väsen och hem. Tackar dem innerligt, hoppas att bilderna blivit rättvisa och att de kan känna sig trygga i framtiden. På återseende.


Rogens naturreservat, Härjedalen – 24 september 2021

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

2 reaktioner till “Möten i urskogen 3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: