Snökänning 3

….. sedan tö

Den vita gråväderslyckan blir kortlivad. Smältande snö från träd och moln, suddar snabbt ut landskapet som återtar mark. Ståndaktiga lavar har mjuknat, men hotas inte av någon vilsekommen ren, här i alla fall. Endast ett svävande meståg och en skrockande nötskrika stannar till för att studera den tvåbenta varelsen, som står på knä i slasket. Klimatomställningen är fullbordad på ett par timmar och vi återgår till det normala. En varm fika under tak och skidskytte på konstsnö.

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

2 reaktioner till “Snökänning 3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: