Snökänning 2

Först snö …..

Den fläckvisa snön skapar ett eget landskap, vita öar som små kontinenter i ett mörkt hav. Ingen sol, ingen skugga, bara svart och vitt. Men under det spretiga snötäcket prasslar det utanför vår uppfattningsförmåga. De små under jorden visar sig inte för oss, bidar sin tid. Oron är stor att den vita skyddsmanteln skall förvandlas till en skalenlig isflod och frysa till en glaciär. En snabbare klimatförändring än vad vi i gummistövlar någonsin får uppleva. Inte tid för omställning, endast överlevnadsflykt gäller för sexbenta övervintrare.

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: