Vårvinter i Rogen 5

Skuggan av ett träd

Snön är obeveklig i sitt sätt att återge trädens formspråk. Solen vandrar runt trädets axel, höjer och sänker sig, avslöjande trädets natur och alla dolda mellanformer. Först skarp vid stammens grund i marken, sedan långsamt utspädd i det hårt reflekterande ljuset för att lösas upp i toppen och ge snön en svag återhämtning. Spår av levande som rör sig konstant. Tänk er hur snölandskapet skulle se ut om jorden stod still ett par timmar mitt på dagen…….

Samtliga foton Rogens naturreservat – 11-16 april 2021

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

2 reaktioner till “Vårvinter i Rogen 5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: